Zoë Juliard

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Zingeving
Flag of ENFlag of NL

Zoë is psycholoog bij OpenUp. Zoë is empathisch, begripvol en vindt het zeer belangrijk om onbevangen en onbevooroordeeld naar haar cliënten te luisteren. Zoë gelooft dat een gelijkwaardige samenwerking met haar cliënten prachtige resultaten kan opleveren.

Zoë is een psycholoog die al bijna vijf jaar werkzaam is in de geestelijke gezondheidszorg. Ze behaalde haar bachelor in Psychologie en master in Klinische Neuropsychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hierna volgde ze meerdere post-master scholingen op het gebied van CGT, EMDR en ACT.

Zoë begon haar carrière in een gespecialiseerd traumacentrum, waar ze een zeer uiteenlopende groep patiënten met PTSS behandelde. Na deze leerzame ervaring ging Zoë aan de slag in een psychotherapiepraktijk, waar ze werd getraind in psychodynamische psychotherapie en ze ook veel tijd doorbracht met het schrijven van diagnoseverslagen.

Om voor haar eigen mentaal welzijn te zorgen, neemt Zoë vaak de tijd om mindful te zijn, zelfs op de drukste dagen. Ook probeert ze een dagelijkse routine aan te houden om zichzelf houvast te geven.

Zoë spreekt Nederlands en Engels.

psychologist-zoe-juliard-openup
“Als je de eerste stap zet om het gesprek aan te gaan, is het belangrijk om te beseffen dat je ongemakkelijke gevoelens niet langer uit de weg hoeft te gaan. Samen kunnen we leren om er vertrouwd mee te raken en al je verschillende emoties te accepteren als een deel van jezelf.”