Yemanja Göttges

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Zingeving Leefstijl Mindfulness
Flag of ENFlag of NL

Yemanja werkt als psycholoog bij OpenUp. Haar vermogen om diep te verbinden nodigt je uit om je open te stellen vanuit een plek waar je je veilig, gezien en gewaardeerd voelt.

Yemanja werkt sinds 2018 in de geestelijke gezondheidszorg en ze geeft yogales (RYT 500). Haar therapeutische ervaring is breed. Ze heeft cliënten met uiteenlopende klachten (o.a. angst- en stemmingsstoornissen, burn-out, ADHD en trauma) behandeld met behulp van verschillende therapeutische benaderingen zoals positieve psychologie, psychodynamische therapie, cognitieve gedragstherapie (CGT), mindfulness based therapy (MBCT), schematherapie en acceptance and commitment therapy (ACT).

Ze is ervan overtuigd dat de kennis en wijsheid die je nodig hebt om door de situatie te navigeren al in jezelf zit. Compassie, onvoorwaardelijke acceptatie, steun en confrontatie kenmerken haar therapeutische aanpak. Ze helpt je het probleem bij de wortel aan te pakken, zodat het kan transformeren. Om gedrag te veranderen, moeten we vaak door ongemakkelijke gedachten en gevoelens heen. Samen kunnen we de stappen identificeren, alleen jij kunt ze zetten. Voor consistente verandering is inzet nodig.

Yemanja behaalde haar master psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Een deel van haar studie voltooide ze in het buitenland aan de San Francisco State University.

Om voor haar eigen mentale gezondheid te zorgen, beoefent ze elke dag yoga.

Yemanja spreekt Nederlands en Engels.

psychologist-jemanja-gottges-openup
"Mijn doel is om je te begeleiden naar minder lijden en meer vrede en vreugde."