Geef werknemers toegang tot

1-op-1 contact met een psycholoog

Laagdrempelig en binnen 24 uur toegang tot een erkende psycholoog. Voor het bespreken van een kleine of grote uitdaging, privé of werkgerelateerd.

Mindfulness

Beoefen samen met een psycholoog mindfulness. Het maakt niet uit of je een beginner bent, of jaren aan ervaring hebt, onze psychologen helpen medewerkers bij het behalen van hun doelen.

Zelfhulp-middelen

OpenUp biedt gepersonaliseerde zelfhulp-programma’s, gezondheidschecks, webinars en interviews aan voor alle relevante thema’s. Van zelfvertrouwen, stress en piekeren tot zingeving en leefstijl.

“We groeien snel, waardoor er vaak en veel verandert. Voor sommige werknemers kan dit best stressvol zijn. OpenUp helpt onze werknemers om hier weerbaar voor te zijn.”

Leonoor de Vries, Head of People Ace & Tate

“We vinden het belangrijk dat als medewerkers mentale klachten hebben ontwikkeld, we daar bij helpen. De professionele psychologen van OpenUp helpen daarbij!”

Roos Schelvis, Senior HR policy advisor Erasmus Universiteit

Door samen te werken met OpenUp stimuleren we onze medewerkers zich open durven te stellen. Het helpt je namelijk om als individu te groeien. Het is onderdeel van je persoonlijke ontwikkeling.

Chris Byrne, Head of Ecommerce @ Bestseller

Door binnen 24 uur een gesprek aan te kunnen bieden bij een professional, maak je de stap naar hulp kleiner, waardoor de stap ook sneller gezet wordt.

Marc Rottinghuis, co-founder Spryng

Binnen 24u aan de slag

Onboarding pakket

Ontvang een uitgebreid onboarding pakket met template berichten, afbeeldingen, video’s logo’s en flyers. Dit pakket helpt jou OpenUp snel, eenvoudig en duidelijk onder de aandacht te brengen bij medewerkers en collega’s.

Direct en onbeperkt toegang voor werknemers

Werknemers hebben direct en onbeperkt toegang tot onze psychologen, zelfhulpprogramma’s, webinars en gezondheidschecks. Bied ze alles wat ze nodig hebben om mentaal gezond te blijven met één druk op de knop.

/1 0

Onze cliënten beoordelen ons met een 9,7 gemiddeld.

%

95% van de uitdagingen lossen we op.

%

97% van onze cliënten beveelt ons aan.

Meer weten over hoe het werkt? Vraag vrijblijvend onze brochure aan
Brochure downloaden

Veel gestelde vragen door bedrijven

Hieronder staan antwoorden op veel van je vragen.
Liever direct aan ons je vraag stellen? Neem dan contact met ons op.

Ik wil graag weten of OpenUp bij mijn organisatie past. Hoe leer ik meer?

Wil je weten wat OpenUp voor jouw organisatie kan betekenen? Boek dan een vrijblijvend gesprek. We horen graag wat jullie huidige uitdagingen zijn. 

Dit gesprek duurt zo’n 30 minuten. Tijdens deze meeting laten we je kennismaken met OpenUp. We laten je zien hoe OpenUp jouw werknemers, en daarmee jouw organisatie, vooruit helpt. Ook tonen we hoe makkelijk het is voor werknemers om (anoniem) in contact te komen met een psycholoog of zelf aan de slag te gaan. Je krijgt een kijkje op ons online platform en we laten je zien hoe we samen  impact maken binnen jullie organisatie.

Hoe waarborgen jullie de kwaliteit van de psychologen?

Het bieden van de beste kwaliteit is voor ons prioriteit. Daarom hanteren wij een strenge selectieprocedure voor al onze psychologen. Onze psychologen hebben minimaal een MSc Psychologie. Daarnaast maken we tijdens de selectieprocedure gebruik van rollenspellen en intervisies om te zorgen dat wij werken met psychologen met de juiste mindset, kennis en vaardigheden. 

De kennis van onze psychologen blijft continu op peil door onder andere (verplichte) cursussen en intervisies om zich verder te verdiepen in de materie en te specificeren in bepaalde onderwerpen. Ook worden onze psychologen ondersteund door klinische psychologen.

Hoe lang duurt een OpenUp demo, en wat krijg ik te zien?

Wil je weten wat OpenUp voor jouw organisatie kan betekenen? Boek dan een vrijblijvende demo.  Een demo duurt zo’n 25 minuten. Tijdens deze meeting laten we je kennismaken met OpenUp. We laten je zien hoe makkelijk het voor medewerkers is om in contact te komen met een psycholoog, of zelf aan de slag te gaan. Je krijgt een kijkje in onze online omgeving, en we laten je zien hoe we samen jullie werknemers activeren om aan de slag te gaan met OpenUp.

Hebben werknemers echt toegang wanneer zij dat willen?

Ja, bij een samenwerking tussen werkgever en OpenUp hebben werknemers toegang wanneer zij dat willen tot alle diensten die OpenUp aanbiedt. Daar vallen ook de 1:1 sessies en de 1:1 mindfulness-sessies onder.

De psycholoog of expert zal samen met de werknemer beoordelen hoeveel gesprekken nodig zijn om met een hulpvraag aan de slag te gaan. Gemiddeld kan een werknemer na 3-5 gesprekken zelf verder met zijn of haar hulpvraag.

Wat gebeurt er nadat ik mijn organisatie heb aangemeld bij OpenUp?

Zodra je organisatie is aangemeld, kunnen werknemers gebruik maken van 1:1 sessies met onze psychologen en van mogelijkheden voor self-guided care. Om van jouw samenwerking met OpenUp een succes te maken, wil je hier natuurlijk iedereen over informeren. Om je hierbij te helpen, krijg je een persoonlijke customer success manager aangewezen. Samen ontwikkelen we een communicatieplan en enthousiasmeren we jouw medewerkers om met hun mentaal welzijn aan de slag te gaan.

Professionele begeleiding

Onze erkende psychologen en lifestyle-experts werken vanuit de filosofie dat dagelijks oefenen de sleutel is tot een duurzame verandering. Zoals we elke dag eten, tandenpoetsen en slapen is het ook voor onze geest belangrijk om dagelijks verzorgd te worden.