Daniël Schotborgh

Leefstijl
Flag of ESFlag of ENFlag of NL

Daniël is leefstijl expert bij OpenUp. Het (be)houden van een gezonde balans, flow en verbinding kan soms een uitdaging zijn. We maken allemaal wel eens periodes mee wanneer dat minder goed lukt. Of je bent gezond en wil nog fitter worden. Daniël staat je hier graag in bij.

Zijn aandachtsgebieden en passies liggen bij bewustzijn, mindset, leefstijl geneeskunde, mind-body medicine en persoonlijke groei. Met een heldere en overzichtelijke aanpak gaat hij samen met jou op zoek naar de bron van jouw uitdagingen of klachten. Zodat jij praktisch aan de slag kan. Dit met humor, compassie en een persoonlijke holistische benadering.

Zelf haalt Daniël veel inspiratie en energie uit mindfulness, fotografie, dansen, natuur, persoonlijke en spirituele groei.

Daniël behaalde zijn artsexamen en de huisartsen specialisatie aan het Erasmus MC. Hij heeft bij het LUMC de postdoctorale kaderopleiding Beleid en Beheer afgerond. Hij heeft zijn reguliere opleidingen aangevuld met een specialisatie in integrale geneeskunde en is hij categorie A mindfulness trainer en coach (MBSR/MBCT).

Daniël spreekt Nederlands, Engels en Spaans

"Het leven geeft je de ervaringen die nuttig zijn voor het ontwikkelen van je bewustzijn. Hoe weet je dat dit de ervaring is die je nodig hebt? Omdat dit de ervaring is die je op dit moment hebt." - Eckhart Tolle