EAP: Ontwikkel een cultuur van welzijn en stimuleer werkprestaties

Geef je personeel persoonlijke ondersteuning voor hun mentale, emotionele en fysieke welzijn. Altijd en overal beschikbaar.

Alles-in-één EAP-platform voor mentaal welzijn op het werk

We helpen jouw werknemers
67% van de werknemers weet niet bij wie ze terecht kunnen voor uitdagingen rondom mentaal welzijn. Met OpenUp krijgen werknemers binnen 24 uur toegang tot 1-op-1 consulten met psychologen in meer dan 25 talen, groepssessies en mindfulness.
Verhoog engagement en behaal meetbare resultaten
Iedereen heeft wel eens te maken met uitdagingen, groot of klein. Samen vergroten we de engagement van je werknemers en verhogen we hun werkprestaties door hun mentale welzijn te verbeteren.
Inzichten voor het management team
Je managers krijgen nuttige, data gestuurde inzichten en toegang tot consulten van psychologen om te begrijpen hoe ze beter kunnen omgaan met onderwerpen zoals communicatie op de werkplek, verschillende situaties met medewerkers en hun eigen persoonlijke ontwikkeling.
Weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Boek een demo
background-wave

Vanuit huis werken, een pandemic, en nog vele andere dingen; we zijn blij dat we onze teams 24/7 toegang kunnen bieden tot hulp via OpenUp.

Culture Manager - Inclusion, Equity & Diversity EMEA & APAC
maxine-penney-media-monks
logo-media-monks
background-wave

Praten over je mentaal welzijn kan eng zijn. OpenUp helpt onze medewerkers om te gaan met hun alledaagse uitdagingen, klein of groot.

Culture & Places
background-wave

Als je je niet zo goed voelt, en er een stigma heerst om er met een professional over te praten. Dan is OpenUp erg toegankelijk.

Founder
Ace _ Tate _ Mark de Lange (CEO _ Founder)2
background-wave

We willen zorgen dat iedereen bij Mollie mentaal en emotioneel kan worden ondersteund. Via OpenUp bieden we 24/7 toegang tot erkende psychologen.

Head of Talent Acquisition
Charlotte-Lafferty-Mollie
background-wave

OpenUp helpt onze collega’s bij Picnic om over hun uitdagingen te praten. Je openstellen blijkt cruciaal bij het vinden van een gezonde balans tussen werk en privé.

People Team
Elise-Baeriswyl-picnic

De beste begeleiding voor jouw werknemers

Geef jouw werknemers laagdrempelig toegang tot erkende psychologen en lifestyle-experts, en voorkom verzuim voordat het te laat is.

Case Studies
We inspireren mensen om te leren, te communiceren en te delen. Het goede, het minder goede en het vervelende. Al meer dan 1500+ bedrijven profiteren van OpenUp.
Onze case studies
Benieuwd waarom honderden organisaties in Europa voor OpenUp kiezen?
Boek een demo

96% van de werknemers raadt OpenUp aan aan vrienden en familie

96%

67% zegt dat ze zonder OpenUp niet zouden weten bij wie ze terecht kunnen met mentale problemen of vragen

67%

98% van de werknemers geeft aan weerbaarder te zijn na gesprekken met OpenUp

98%

Verbeter emotioneel, sociaal en fysiek welzijn

Met onze 360-graden aanpak werken werknemers aan alle aspecten van hun mentale welzijn, zodat ze beter bestand zijn tegen de uitdagingen van het dagelijks leven. Daarmee willen we werkgeluk vergroten en tegelijk ziekteverzuim, uitval en verloop voorkomen.

Sessies met psychologen en lifestyle-experts in meer dan 25 talen

We zijn volledig uitgerust om jouw teams wereldwijd te ondersteunen. Ons team van meer dan 120 psychologen spreekt meer dan 25 talen met verschillende culturele achtergronden, waardoor begeleiding toegankelijk is in de moedertaal van jouw werknemers.
Zet de eerste stap naar mentaal welbevinden in jouw bedrijf
Boek een gratis demo