Een team van gecertificeerde experts aan je zijde

Met de expertise van onze erkende psychologen en lifestyle-experts garanderen we de hoogste kwaliteit. Van alle informatie en elke interactie op ons platform.

Psychologists Quality Statement Hero Visual 1

Onze toewijding aan kwaliteit

Om jouw mensen de beste begeleiding te bieden, selecteren we ons diverse team van deskundige psychologen en lifestyle-experts met zorg. Zij hebben alle kwalificaties in huis om elke uitdaging van je werknemers aan te pakken.

Expertise, ervaring en empathie

Al onze psychologen bezitten een masterdiploma Psychologie en officiële registratie. Lifestyle-experts beschikken over minimaal een HBO-bachelor in vakgebieden zoals geneeskunde, voeding en beweging. Elke expert heeft 2+ jaar werkervaring.

Continue ontwikkeling

Kennis ontwikkelt zich voortdurend en dat geldt ook voor de expertise van onze psychologen. Met wekelijkse intervisie en tweejaarlijkse training blijft ons team op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, zodat we altijd een passende oplossing paraat hebben.

Wetenschappelijk onderbouwde aanpak

Preventie is de kern van onze aanpak. Onze psychologen en lifestyle-experts helpen werknemers om veerkracht op te bouwen met een wetenschappelijk onderbouwde, oplossingsgerichte methode. Van online artikelen tot groepssessies: de kennis van gecertificeerde psychologen staat aan de basis van ons platform.

Lees meer
Begin met bouwen aan beter welzijn op de werkvloer
Boek een demo

Maak mentaal welzijn toegankelijk voor jouw werknemers, waar dan ook ter wereld

We staan klaar om jouw teams wereldwijd te ondersteunen. Onze ruim 120 psychologen spreken meer dan 30 talen en hebben verschillende culturele achtergronden — zodat medewerkers begeleiding kunnen krijgen in hun moedertaal.

Een goed opgeleid, met zorg samengesteld netwerk van psychologen

Elke psycholoog die solliciteert bij OpenUp doorloopt een selectieproces van 4 stappen. Met onze in-house onboarding trainen we nieuwe psychologen in onze unieke, preventieve aanpak.

 • 1
  Stap 1
  Achtergrondcheck op diploma's en ervaring

  Voordat we kandidaten uitnodigen voor een sollicitatiegesprek, controleren we altijd of hun ervaring en manier van werken aansluiten op onze aanpak.

 • 2
  Stap 2
  Een grondig sollicitatieproces met rollenspellen en assessments

  Om ervoor te zorgen dat we alleen getalenteerde en bekwame psychologen aannemen, beoordelen we elke kandidaat op diens kennis van psychologische interventies.

 • 3
  Stap 3
  Intensief inwerktraject om nieuwe medewerkers te trainen

  Voordat ze bij OpenUp aan de slag gaan, volgen alle psychologen een tweedaagse, intensieve introductie tot onze psychologische aanpak en onze ethische code.

 • 4
  Stap 4
  Doorlopende evaluatie van ontwikkeling en prestaties

  We houden de kennis van psychologen up-to-date met wekelijkse intervisie en tweejaarlijkse trainingsdagen. In driemaandelijkse functioneringsgesprekken volgen we hun ontwikkelingen en werken we aan nieuwe vaardigheden – allemaal onder begeleiding van een senior klinisch psycholoog.

OpenUp
Wij ondersteunen het welzijn van werknemers bij meer dan 1500 organisaties
30+

beschikbare talen voor 1:1 sessies

300.000

ondersteunde werknemers

120+

ervaren psychologen en lifestyle-experts

94%

van de gebruikers is tevreden met OpenUp

Ontdek wat OpenUp voor jouw organisatie kan betekenen
Boek een demo

Een preventieve oplossing voor veerkrachtige werknemers

Onze psychologen zijn niet alleen experts in hun vakgebied – het zijn begripvolle luisteraars, kundige probleemoplossers en vertrouwde partners op de weg naar mentaal welzijn voor jouw werknemers.

Om iedereen zo goed mogelijk te helpen, hebben psychologen de mogelijkheid om door te verwijzen naar een partner in de reguliere gezondheidszorg als er meer zorg nodig is. Voor noodgevallen zoals zelfmoordrisico’s volgen we een speciaal, beproefd protocol.

background-wave

Het is belangrijk voor ons om het aanbod beschikbaar te maken voor al onze werknemers waar ze ook gevestigd zijn en welke taal ze ook spreken. Consults moeten mogelijk zijn in je moedertaal om de beste ervar...

Junior Manager in Learning and Development
background-wave

We hebben een heel divers personeelsbestand met veel internationale werknemers. Dat betekent dat het voor ons belangrijk was om verschillende taalopties te hebben, van Engels en Duits tot Po...

Lead Corporate Responsibility
background-wave

We vonden het belangrijk dat zoveel mogelijk werknemers konden communiceren met experts in hun moedertaal. OpenUp biedt dit door gecertificeerde psychologen aan te bieden in verschillende talen en tijdzones....

Human Resources Director
background-wave

We hebben ook naar andere platforms gekeken, maar OpenUp kwam voor ons als winnaar uit de bus, ook vanwege de vele talen die worden aangeboden.

Head of People and Culture
background-wave

Als je iets aanbiedt als werkgever en je stuurt je collega’s er naartoe, wil je er zeker van zijn dat jouw mensen de juiste ondersteuning en begeleiding krijgen. Dat vertrouwen heb ik bij OpenUp.

Director People & Culture
background-wave

Uiteraard bood OpenUp een aantrekkelijk pakket voor mentale gezondheidszorg dat aansloot bij onze behoeftes en zorgden ze daarnaast voor een professionele set-up.

Junior People & Culture Manager
Begin met bouwen aan beter welzijn op de werkvloer
Boek een demo