Een team van gecertificeerde psychologen aan je zijde

Met de expertise van onze gecertificeerde psychologen garanderen we de hoogste kwaliteit van alle informatie en elke interactie op ons platform.

Psychologists Quality Statement Hero Visual 1

Onze toewijding aan kwaliteit

Om werknemers de beste begeleiding in hun welzijn te bieden, hebben we een divers team van gecertificeerde psychologen geselecteerd. Zij hebben alle kwalificaties in huis om de unieke uitdagingen van je werknemers aan te pakken.

Expertise, ervaring en empathie

Al onze psychologen hebben een master in de psychologie, een officiële registratie en minimaal 2 jaar ervaring. Naast grondige achtergrondchecks zorgen we ervoor dat elke psycholoog de vaardigheden en empathie bezit die nodig zijn om echt een verschil te maken.

Continue ontwikkeling

Kennis ontwikkelt zich voortdurend en dat geldt ook voor de expertise van onze psychologen. Met wekelijkse intervisie en tweejaarlijkse training blijft ons team op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, zodat we altijd de meeste actuele  oplossing paraat hebben.

Wetenschappelijk onderbouwde aanpak

Preventie is de kern van onze aanpak. Onze psychologen helpen werknemers om veerkracht op te bouwen met een wetenschappelijk onderbouwde, oplossingsgerichte methode. Van online artikelen tot groepssessies: de expertise van gecertificeerde psychologen staat aan de basis van ons platform.

Learn more
Begin met bouwen aan beter welzijn op de werkvloer
Boek een demo

Maak mentaal welzijn toegankelijk voor jouw werknemers, waar dan ook ter wereld

We staan klaar om jouw teams wereldwijd te ondersteunen. Onze ruim 120 psychologen spreken meer dan 25 talen en hebben verschillende culturele achtergronden — zodat medewerkers begeleiding kunnen krijgen in hun moedertaal.

Een goed opgeleid, met zorg samengesteld netwerk van psychologen

Elke psycholoog die solliciteert bij OpenUp doorloopt een selectieproces van 4 stappen. Met onze in-house onboarding trainen we nieuwe psychologen om hun kennis van onze unieke preventieve aanpak te vergroten.

 • 1
  Stap 1
  Achtergrondcheck op diploma's en ervaring

  Voordat we kandidaten uitnodigen voor een sollicitatiegesprek, controleren we altijd of hun ervaring en manier van werken aansluiten op onze aanpak.

 • 2
  Stap 2
  Een grondig sollicitatieproces met rollenspellen en assessments

  Om ervoor te zorgen dat we alleen getalenteerde en bekwame psychologen aannemen, beoordelen we elke kandidaat op diens kennis van psychologische interventies.

 • 3
  Stap 3
  Intensief inwerktraject om nieuwe medewerkers te trainen

  Voordat ze bij OpenUp aan de slag gaan, volgen alle psychologen een tweedaagse, intensieve introductie tot onze psychologische aanpak en onze ethische code.

 • 4
  Stap 4
  Doorlopende evaluatie van ontwikkeling en prestaties

  We houden de kennis van psychologen up-to-date met wekelijkse intervisie en tweejaarlijkse trainingsdagen. In driemaandelijkse functioneringsgesprekken volgen we hun ontwikkelingen en werken we aan nieuwe vaardigheden – allemaal onder begeleiding van een senior klinisch psycholoog.

OpenUp
Wij ondersteunen het welzijn van werknemers bij meer dan 1500 organisaties
25+

beschikbare talen voor 1:1 sessies

300,000

ondersteunde werknemers

120+

ervaren psychologen

94%

van de gebruikers is tevreden met OpenUp

Ontdek wat OpenUp voor jouw organisatie kan betekenen
Boek een demo

Preventieve oplossingen die je werknemers helpen om veerkracht op te bouwen

Onze psychologen zijn niet alleen experts in hun vakgebied – het zijn begripvolle luisteraars, kundige probleemoplossers en vertrouwde partners op de weg naar mentaal welzijn voor jouw werknemers.

Om gebruikers zo goed mogelijk te helpen, hebben psychologen de mogelijkheid om door te verwijzen naar een partner in de reguliere gezondheidszorg als er meer zorg nodig is. Voor noodgevallen zoals zelfmoordrisico’s volgen we een speciaal, beproefd protocol.

Begin met bouwen aan beter welzijn op de werkvloer
Boek een demo