Wij geloven in een wereld waarin mentaal welzijn voor iedereen toegankelijk is.

Makkelijk, betaalbaar en direct.

Over onze missie

Betekenisvolle connecties met miljoenen mensen.

Wij geloven dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om gedachten, gevoelens en ervaringen te delen met iemand die luistert. Iemand die je leert om oké te zijn met alles wat het leven voor je in petto heeft. Iemand die je support langs de zijlijn. Thuis en op het werk.

Het is onze missie om mentaal welzijn toegankelijk te maken voor iedereen. Om ieder mens de mogelijkheid en oplossingen te geven om openlijk te praten over dat wat hen bezighoudt. De pieken én de dalen. The good, the bad, and the ugly.

Want we leven in een wereld waarin verandering de enige constante factor is. Waarin mensen op zoek zijn naar geluk, maar niet weten waar ze dat kunnen vinden. Waarin mensen hun gevoelens kwijt willen, maar de woorden niet kunnen vinden.

Een wereld die draait om de mensen. Mensen die blij, verdrietig, boos, gestrest en kwetsbaar zijn. Mensen die zich zorgen maken, mensen die onzeker zijn en mensen die bergen verzetten. Mensen die de motor zijn van elke organisatie.

Onze visie draait om toegankelijkheid

360-graden aanpak
We geloven dat mentaal welzijn bestaat uit meer dan één dimensie. Daarom bieden we een effectieve, toegankelijke en preventieve oplossing volgens een 360-graden aanpak: we nemen ook de emotionele, sociale en fysieke aspecten van mentaal welzijn mee. Alles in één platform.
Drempels wegnemen
Om de juiste begeleiding te krijgen hoeven werknemers geen ingewikkeld proces te doorlopen, goedkeuring van HR te vragen of lange wachttijden te doorstaan. Ook helpen we jouw organisatie om mentaal welzijn hoog op de agenda te houden.
Mensgericht
We stellen mensen in staat om hun welzijn te verbeteren – door ervaringen te delen en met toegang tot gepersonaliseerde begeleiding. Zo kunnen je werknemers duurzame en positieve veranderingen maken. En dat leidt tot meer tevredenheid, werkgeluk en productiviteit, en minder verzuim.
Weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Boek een demo

Waar wij in geloven

Commitment

We geloven in dagelijkse oefening. Zoals we elke dag slapen, eten, drinken en tandenpoetsen, is het ook voor de psyche van belang om dagelijks te worden verzorgd.

 

Samen sterker

Open over je gedachten, gevoelens en uitdagingen praten, is stap één. We zijn er om je te steunen – als een coach langs de zijlijn. Elke dag opnieuw.

Maak impact

Ieder mens maakt een verschil in deze altijd veranderende wereld. Wat zijn jouwe dromen? Welke actie kun jij vandaag nemen om een stap dichterbij te komen?

Professionele begeleiding

Onze erkende psychologen en lifestyle-experts werken vanuit de filosofie dat dagelijks oefenen de sleutel is tot een duurzame verandering. Zoals we elke dag eten, tandenpoetsen en slapen is het ook voor onze geest belangrijk om dagelijks verzorgd te worden.