Wij maken mentale gezondheidszorg toegankelijk voor iedereen

Wij geloven in een wereld waarin werken aan je mentale welzijn voor iedereen mogelijk is.

Ons verhaal

Ieder mens heeft het recht om zich goed te voelen. Thuis en op het werk. Wij geloven in een wereld waarin mentale gezondheid(szorg) voor iedereen toegankelijk is. Gemakkelijk, betaalbaar en direct.

Bij OpenUp werken we aan waardevolle emotionele connecties met miljoenen mensen. We inspireren mensen om zich open te stellen en al het goede, maar ook het slechte te delen. Dat doen we door ze de tools te geven die ze hiervoor nodig hebben en het taboe rond mentaal welzijn weg te nemen.

In een tijd waarin alles onzeker lijkt en mensen op zoek zijn naar geluk, maar het moeilijk kunnen vinden. Waarin mensen stabiliteit verwachten maar alles constant verandert. Waar mensen willen gehoord worden maar de woorden niet kunnen vinden.

Want uiteindelijk gaat het allemaal om de mensen. Mensen die grappig, blij, verdrietig, boos, dwars, onbevreesd en kwetsbaar zijn. Mensen die zich zorgen maken, mensen die zich staande houden, mensen die levens veranderen, mensen die zich niet gehoord voelen, mensen die bergen verzetten. Mensen die jouw bedrijf draaiende houden.

Nu is de tijd om te praten en te delen. Tijd voor OpenUp.

Onze reis

Maart 2020
Eerste gesprek
Januari 2021
10.000+ mensen met onbeperkt toegang tot OpenUp
Januari 2021
100.000+ mensen met onbeperkt toegang tot OpenUp
Februari 2022
Ondersteuning voor mensen in 15+ landen
Februari 2022
140+ collega's met 17 verschillende nationaliteiten
Maart 2022
120k+ mensen geholpen
April 2022
Kantoor geopend in Berlijn
Mei 2022
Lancering OpenUp in Frankrijk
Juni 2022
150.000+ mensen met onbeperkt toegang tot OpenUp

Wij zijn OpenUp

We zetten ons elke dag in om een verschil te maken in de levens van mensen. We streven naar een wereld waarin mensen kunnen praten over hun mentale gezondheid door het gemakkelijk en toegankelijk te maken voor iedereen.

Onze waarden

Betrokkenheid

We geloven in dagelijkse gewoontes. Net zoals we elke dag slapen, eten, drinken en onze tanden poetsen, is het net zo belangrijk voor om dagelijks voor onze innerlijke geest te zorgen.

Samen sterker

Het helpt vaak als je je gedachten, emoties en uitdagingen met een ander deelt. Een online psycholoog kan je dagelijks ondersteunen – als een coach aan de zijlijn.

Impact

Het delen van je gedachtes, emoties en uitdagingen met een ander kan enorm nuttig zijn. Een online psycholoog kan je dagelijks ondersteuning bieden, jouw persoonlijke coach aan de zijlijn.

Wil je weten wat OpenUp voor jouw organisatie kan betekenen?
Plan een gratis demo in