Casestudies

Ontdek hoe andere organisaties mentaal welzijn op werk prioriteren én normaliseren met OpenUp.

Wat gebeurt er als je mentaal welzijn vooropzet

OpenUp's rol in het vormgeven van TicketSwap's welzijnsstrategie, sinds meer dan 3 jaar
Ontdek in deze video case study de succesvolle ontwikkeling van TicketSwap en hun inzet voor het welzijn van werknemers via hun jarenlange samenwerking met OpenUp.
Hoe DEPT® hun werkcultuur heeft getransformeerd met OpenUp
DEPT® helpt klanten voorop te blijven lopen door tech en marketing te combineren. In deze video case study deelt Letitia Louwerse, Head of People and Culture bij DEPT® NL hun ervaringen met de implementatie van OpenUp voor 750 medewerkers.
NTT Data: in zo’n dynamische en uitdagende branche is bouwen aan veerkracht essentieel
Zoubida Belhoussine, Head of People bij NTT Data Benelux, legt de uitdagingen van het bedrijf uit en geeft ons wat inzicht in de samenwerking met OpenUp.
Hoe EcoVadis diverse werknemers begeleidt naar een positief mentaal welzijn
EcoVadis is de toonaangevende aanbieder van duurzaamheidsclassificaties voor bedrijven. met medewerkers van verschillende nationaliteiten, wat de verantwoordelijkheid met zich meebrengt om rekening te houden met ieders individualiteit - ook op het gebied van mentaal welzijn.
GoodHabitz: een positief effect op het mentale welzijn van werknemers
GoodHabitz helpt mensen en bedrijven hun kennis en vaardigheden te verbeteren door middel van online leerinhoud. Door toegang te geven tot OpenUp, komen ze op voor het mentale welzijn van hun werknemers en bevorderen ze een harmonieuze en productieve werkplek.
Hoe Ace & Tate de veerkracht van werknemers in een snelle omgeving ondersteunt
Ace & Tate is een toonaangevend brillenmerk met winkels verspreid over heel Europa. Zij willen hun werknemers helpen weerbaarder te zijn en zo voorkomen dat mentale uitdagingen uitmonden in burnout.
myBrand Conclusion: navigeert door de digitale transformatie doormiddel van samenwerking en veerkracht
myBrand Conclusion is een succesvolle SAP en OutSystems dienstverlener met lef en zelfvertrouwen die zich richt op het neerzetten van de marktstandaard. myBrand Conclusion is onderdeel van het Conclusion Ecosysteem.
Hoe OpenUp een gamechanger werd voor de mentaal welzijn van werknemers bij Picnic
Picnic transformeert de manier waarop we boodschappen doen. Sinds de oprichting wil Picnic al de juiste resources bieden met betrekking tot mentale gezondheid van werknemers.
Hoe OpenUp een uitlaatklep werd voor de mensen van Mister Spex
Mister Spex is een toonaangevend brillen- en lenzenmerk in Europa. Door samen te werken met OpenUp kan het diverse personeelsbestand, van de logistieke keten tot in de winkels, in goede en slechte tijden mentaal een steuntje in de rug krijgen.
Nexio Projects: Een holistische aanpak voor mentaal welzijn
Nexio Projects is een consultancy bedrijf met als missie het ondersteunen en begeleiden van organisaties naar duurzame oplossingen voor de toekomst.
Hoe GoHenry geluk, zingeving en mentaal welzijn op de werkvloer bevordert
GoHenry leert kinderen op een praktische en leuke manier over geld, terwijl ouders de uitgaven van hun kinderen kunnen controleren en gezonde bestedingsgewoonten kunnen stimuleren.
Hoe Dopper activering en betrokkenheid van werknemers bevordert
Dopper is een sociale onderneming met als missie mensen in staat te stellen herbruikbare in plaats van plastic waterflessen voor eenmalig gebruik te kiezen om onze waterbronnen in de wereld te beschermen.
jobvalley: Meetbaar tevreden medewerkers met OpenUp
jobvalley is een digitaal platform dat studenten, young professionals en bedrijven met elkaar verbindt door middel van intelligente matching-algoritmes. Mede dankzij de samenwerking met OpenUp voelen de medewerkers van jobvalley zich niet alleen goed, ze hebben ook het gevoel dat ze worden ondersteund.
Hoe Clay Solutions het ziekteverzuim vermindert, vooral bij langdurige ziekte
Clay Solutions biedt softwareoplossingen en advies in Nederland. Ze geloven dat mensen het best gedijen als ze gelukkig en gezond zijn. Zowel fysiek als mentaal.
Hoe #You het geestelijk welzijn van werknemers ondersteunt in tijden van de pandemie
#You is een reclamebureau uit Duitsland. Zij hebben zich aangesloten bij OpenUp om de mentale gezondheid van hun werknemers te beschermen en vooruit te helpen.
Wil je weten wat OpenUp voor jouw organisatie kan betekenen?
Plan een gratis demo in