Bied medewerkers de begeleiding die ze nodig hebben

Bouw aan veerkracht en betere prestaties, door medewerkers te ondersteunen op alle gebieden van mentaal welzijn. Sociaal, emotioneel en fysiek.

Help jouw medewerkers om veerkracht te kweken

1-op-1 sessies met psychologen en lifestyle-experts
Geef werknemers de mogelijkheid om elke uitdaging waar ze voor staan - privé of werkgerelateerd - persoonlijk te bespreken met een erkend psycholoog of lifestyle-expert.
Groei in je eigen tempo en naar eigen behoeften
Van productiviteit tot zingeving: met onze cursussen, artikelen en video’s werken medewerkers zelfstandig aan de thema’s die voor hen belangrijk zijn.
Groepssessies over welzijn en weerbaarheid
Leer van de ervaringen en inzichten van anderen via groepssessies, workshops en masterclasses. Toegespitst op actuele thema's op het gebied van welzijn.
300.000+ medewerkers maken al gebruik van OpenUp
Bekijk case studies

Inspireer medewerkers om het beste uit zichzelf te halen.

Wij helpen 1500+ organisaties om mentaal welzijn te verbeteren.

75% van de mensen heeft te maken met uitdagingen op het gebied van mentaal welzijn.

75%

70% van de mensen kan niet aan haar behoefte aan mentale ondersteuning voldoen.

70%

98% van de werknemers voelt zich veerkrachtiger na gebruik van OpenUp.

98%

“Het is prettig om direct een luisterend oor te hebben als het even niet zo goed gaat. In een kort kennismakingsgesprek gelijk een fijn advies waar ik mee verder kan.”

“Onwijs fijn dat ik zo snel terecht kon(binnen 10 minuten). Het was heel professioneel en ik heb er echt iets aan gehad. Wat is dit een goede manier!”

“Laagdrempelig, waardoor je makkelijk durft open te stellen. Oplossingsgericht, fijn dat er gerichte handvaten meegegeven worden waar je direct mee aan de slag kan.”

“Mijn psycholoog, Keri, was aardig en buitengewoon behulpzaam. Het platform werkt goed en de interactie voelt als een persoonlijk gesprek.”

“De psycholoog luisterde goed, ze gaf inzicht en praktische handvatten. Na het gesprek heb ik het idee dat mijn klachten meevallen/normaal zijn en dat ik er zelf mee aan de slag kan.”

Haal het beste uit je medewerkers en je organisatie

Wil je het welzijn, de productiviteit en weerbaarheid in jouw organisatie verbeteren? Dan is een gezonde werkcultuur onmisbaar.

Investeer in het welzijn van medewerkers, verminder stress en vergroot het werkgeluk, de motivatie en tevredenheid. Terwijl je tegelijkertijd het verzuim en verloop verlaagt.

Geef jouw medewerkers de begeleiding die ze verdienen.
Boek een demo