Stimuleer werk-prestaties en een positieve cultuur

Ondersteun jouw medewerkers met gepersonaliseerde begeleiding bij hun mentale welzijn. Alles op één plek beschikbaar, waar en wanneer jij wilt.

Het all-in-one platform voor mentaal welzijn

Voor al jouw medewerkers en hun gezin. Laagdrempelige en veilige toegang, waar en wanneer ze dat nodig hebben. Geschikt voor alle organisaties, van MKB tot multinational.

Verbeter het welzijn van medewerkers

Bied medewerkers en hun gezin de begeleiding die ze nodig hebben – online. Van 1-op-1 en groepssessies met een psycholoog of lifestyle-expert, tot check-ins en cursussen.

Ontdek meer

Stimuleer teamprestaties en veerkracht

Leidinggevenden spelen een cruciale rol bij het bouwen van een gezonde bedrijfscultuur. Help leiders in jouw organisatie om een rolmodel te zijn en veerkrachtige teams op te bouwen.

Ontdek meer

Jij ondersteunt je medewerkers, wij steunen jou

Verbeter het welzijn van werknemers en kweek een cultuur van vertrouwen met onze preventieve oplossingen. Bovendien ondersteunen wij je als partner in mentaal welzijn bij de activatie en met inzichten.

Ontdek meer
mentaal welzijn

Maak van mentaal welzijn een prioriteit. Begin vandaag.

Verminderd mentaal welzijn kost gemiddeld €1.500,- tot €2.500,- per medewerker per jaar. Open het gesprek over mentaal welzijn.

Gallup 2021 | Gallup 2022 | Deloitte 2022

75% van de medische kosten in organisaties worden veroorzaakt door aandoeningen die te voorkomen zijn.

75%

Werknemers die zich gesteund voelen lopen 71% minder kans op een burn-out.

71%

Werknemers die goed in hun vel zitten gaan 69% minder vaak op zoek naar een andere baan.

69%

300.000+ mensen gebruiken OpenUp om het beste uit zichzelf te halen
Boek een demo

Snelle toegang tot ondersteuning

Het OpenUp platform is eenvoudig toegankelijk via mobiel en desktop. En met de nieuwe OpenUp app is persoonlijke ondersteuning altijd dichtbij.

Boost motivatie en productiviteit

Persoonlijke leertrajecten en check-ins
Met onze 360° check-in meten medewerkers binnen 10 minuten hoe het met ze gaat. Ze kunnen direct aan de slag met onze bibliotheek vol video’s, artikelen en cursussen. Altijd beschikbaar en voorzien van content die inspeelt op de gebeurtenissen in de wereld.
mentaal welzijn
Sessies met psychologen en lifestyle-experts in 30+ talen
Ons team van psychologen en experts beschikt over kennis van veel verschillende culturen. Zo kunnen jouw medewerkers begeleiding krijgen in hun moedertaal. Een sessie boeken ze eenvoudig online, waar dan ook ter wereld.
Leer van anderen via cursussen en groepssessies
We ontwikkelen continu nieuwe cursussen en groepssessies die inspelen op de behoeften van jouw medewerkers. Altijd ontworpen en begeleid door onze erkende psychologen en makkelijk uit te rollen op grote schaal.
background-wave

Als je je niet zo goed voelt, en er een stigma heerst om er met een professional over te praten. Dan is OpenUp erg toegankelijk.

Founder
Ace _ Tate _ Mark de Lange (CEO _ Founder)2
background-wave

OpenUp is een hoeksteen in het opbouwen van een werkcultuur waarin werknemers zich gesteund en gesterkt voelen. Het heeft een positieve invloed op hun prestaties en op het gevoel van welzijn binnen de organi...

Human Resources Director
background-wave

Uiteindelijk hebben we voor OpenUp gekozen omdat het een internationaal opererend bedrijf was dat het beste aan onze behoeften kon voldoen en al onze werknemers geweldige diensten biedt.

Junior Manager in Learning and Development
background-wave

Vanuit huis werken, een pandemic, en nog vele andere dingen; we zijn blij dat we onze teams 24/7 toegang kunnen bieden tot hulp via OpenUp.

Culture Manager - Inclusion, Equity & Diversity EMEA & APAC
maxine-penney-media-monks
logo-media-monks
background-wave

Toen ik het platform introduceerde tijdens een afdelingsvergadering, begon de ene na de andere collega te vertellen over de uitdagingen waar zij mee te maken hadden.

Lead Corporate Responsibility
background-wave

We willen zorgen dat iedereen bij Mollie mentaal en emotioneel kan worden ondersteund. Via OpenUp bieden we 24/7 toegang tot erkende psychologen.

Head of Talent Acquisition
Charlotte-Lafferty-Mollie
background-wave

OpenUp helpt onze collega’s bij Picnic om over hun uitdagingen te praten. Je openstellen blijkt cruciaal bij het vinden van een gezonde balans tussen werk en privé.

People Team
Elise-Baeriswyl-picnic
background-wave

De consulten met lifestyle-experts zijn een grote hulp, en maken onze teams gezonder en veerkrachtiger. We zijn dankbaar voor de positieve impact.

HR Generalist
background-wave

Sinds we samenwerken met OpenUp is onze eNPS voor de thema’s gezondheid en welzijn aanzienlijk gestegen.

Coordinator of People Projects
background-wave

De service is goed ontvangen en het ziekteverzuim is gedaald, vooral als het gaat om langdurige ziekte. Bovendien zijn onze medewerkers erg blij dat we deze service aanbieden.

Marketing Manager
background-wave

Sinds we OpenUp aanbieden, worden we overspoeld met positieve feedback van onze werknemers. De betrokkenheid is vrij hoog en consistent. Dit geeft veel voldoening.

Junior People & Culture Manager

Preventieve, gepersonaliseerde oplossingen met meetbare impact

98% van onze gebruikers voelt zich veerkrachtiger door de begeleiding van OpenUp

98%

90% van onze gebruikers zegt dat hun zorgen na drie sessies zijn opgelost

90%

96% van onze gebruikers beveelt OpenUp aan aan vrienden en familie

96%

Verbeter emotioneel, sociaal en fysiek welzijn

Met onze 360-graden aanpak werken werknemers aan alle aspecten van hun mentale welzijn, zodat ze beter bestand zijn tegen de uitdagingen van het dagelijks leven. Daarmee willen we werkgeluk vergroten en tegelijk ziekteverzuim, uitval en verloop voorkomen.

Professionele begeleiding

Onze erkende psychologen en lifestyle-experts werken vanuit de filosofie dat dagelijks oefenen de sleutel is tot een duurzame verandering. Zoals we elke dag eten, tandenpoetsen en slapen is het ook voor onze geest belangrijk om dagelijks verzorgd te worden.

Het platform voor mentaal welzijn dat jouw personeel nodig heeft.
Boek een demo