Onbeperkt toegang tot psychologen voor werknemers

Open het gesprek rondom inclusiviteit en diversiteit via laagdrempelige en anonieme 1-op-1 gesprekken en groepssessies.

Creëer een diverse en inclusieve bedrijfscultuur

Één plek voor alle steun en hulp rondom inclusiviteit
61% van de werknemers geeft aan geen gevoel te hebben dat er gelijkheid heerst op de werkvloer. Geef ze anoniem toegang tot 1-op-1 consults, groepssessies en online programma's om hier comfortabel over te kunnen praten.
Zorg voor gedragsverandering
Het bouwen van veilige bedrijfscultuur start bij de kern van je bedrijf, bij de mensen. Verbeter de denkwijzen en vaardigheden van werknemers om diversiteit binnen jouw organisatie naar het volgende niveau te tillen.
Anonieme coaching van gekwalificeerde psychologen
45% van de werknemers bespreekt mentale uitdagingen rondom inclusiviteit liever met een derde partij. Met OpenUp hebben medewerkers binnen 24 uur toegang tot psychologen in meer dan 14 talen en culturen.
Wil je weten waarom honderden bedrijven in Europa voor OpenUp kiezen?
Boek kennismaking

De impact van OpenUp

98% van onze gebruikers geeft aan weerbaarder te zijn geworden na gesprekken met OpenUp

98%

96% van onze gebruikers raadt ons aan aan vrienden en collega's

97%

67% van de werknemers weet niet waar ze zonder OpenUp terecht kunnen met mentale vraagstukken

67%

Veelgestelde vragen

Ik wil graag weten of OpenUp bij mijn organisatie past. Hoe leer ik meer?

Wil je weten wat OpenUp voor jouw organisatie kan betekenen? Boek dan een vrijblijvend gesprek. We horen graag wat jullie huidige uitdagingen zijn. 

Dit gesprek duurt zo’n 30 minuten. Tijdens deze meeting laten we je kennismaken met OpenUp. We laten je zien hoe OpenUp jouw werknemers, en daarmee jouw organisatie, vooruit helpt. Ook tonen we hoe makkelijk het is voor werknemers om (anoniem) in contact te komen met een psycholoog of zelf aan de slag te gaan. Je krijgt een kijkje op ons online platform en we laten je zien hoe we samen  impact maken binnen jullie organisatie.

Hoe waarborgen jullie de kwaliteit van de psychologen?

Het bieden van de beste kwaliteit is voor ons prioriteit. Daarom hanteren wij een strenge selectieprocedure voor al onze psychologen. Onze psychologen hebben minimaal een MSc Psychologie. Daarnaast maken we tijdens de selectieprocedure gebruik van rollenspellen en intervisies om te zorgen dat wij werken met psychologen met de juiste mindset, kennis en vaardigheden. 

De kennis van onze psychologen blijft continu op peil door onder andere (verplichte) cursussen en intervisies om zich verder te verdiepen in de materie en te specificeren in bepaalde onderwerpen. Ook worden onze psychologen ondersteund door klinische psychologen.

Hoe lang duurt een OpenUp demo, en wat krijg ik te zien?

Wil je weten wat OpenUp voor jouw organisatie kan betekenen? Boek dan een vrijblijvende demo.  Een demo duurt zo’n 25 minuten. Tijdens deze meeting laten we je kennismaken met OpenUp. We laten je zien hoe makkelijk het voor medewerkers is om in contact te komen met een psycholoog, of zelf aan de slag te gaan. Je krijgt een kijkje in onze online omgeving, en we laten je zien hoe we samen jullie werknemers activeren om aan de slag te gaan met OpenUp.

Hebben werknemers echt toegang wanneer zij dat willen?

Ja, bij een samenwerking tussen werkgever en OpenUp hebben werknemers toegang wanneer zij dat willen tot alle diensten die OpenUp aanbiedt. Daar vallen ook de 1:1 sessies en de 1:1 mindfulness-sessies onder.

De psycholoog of expert zal samen met de werknemer beoordelen hoeveel gesprekken nodig zijn om met een hulpvraag aan de slag te gaan. Gemiddeld kan een werknemer na 3-5 gesprekken zelf verder met zijn of haar hulpvraag.

Wat gebeurt er nadat ik mijn organisatie heb aangemeld bij OpenUp?

Zodra je organisatie is aangemeld, kunnen werknemers gebruik maken van 1:1 sessies met onze psychologen en van mogelijkheden voor self-guided care. Om van jouw samenwerking met OpenUp een succes te maken, wil je hier natuurlijk iedereen over informeren. Om je hierbij te helpen, krijg je een persoonlijke customer success manager aangewezen. Samen ontwikkelen we een communicatieplan en enthousiasmeren we jouw medewerkers om met hun mentaal welzijn aan de slag te gaan.