Rianne Toenhake

Leefstijl Mindfulness
Flag of DEFlag of ENFlag of NL
Rianne werkt als lifestyle-expert bij OpenUp.

Ze is jouw gids om vitaliteit te omarmen en (opnieuw) positieve invloed op je gezondheid te krijgen. Haar reis naar het welzijnsdomein wordt aangewakkerd door een diepgaande fascinatie voor het menselijk lichaam, waarbij ze het lichaam niet alleen beschouwt als onze basis, maar ook als het startpunt van onze persoonlijke odyssee.

Met Rianne staat empowerment centraal – jij bepaalt de bestemming, en zij staat aan je zijde om je bij elke stap te ondersteunen. Bereid je voor op een gezamenlijke verkenning, waarbij zowel praktische stappen als de innerlijke critici, waarden en overtuigingen die jouw wellnessreis vormgeven, aan bod komen.

Op persoonlijk vlak zoekt Rianne balans in yoga, natuur en dans, waarbij ze gepassioneerd haar eigen weg naar evenwicht bewandelt. Buiten haar professionele bezigheden geniet ze ervan om haar keukentafel te vullen met boeken en culinaire creaties te maken. Rianne behaalde haar medische graad aan de Universiteit van Antwerpen, wat het startschot was voor haar carrière als praktiserend arts in de huisartsgeneeskunde. Met een omweg via de jeugdgezondheidszorg, koos ze voor de verdieping in in specialisaties zoals Mind-Body Medicine en Lifestyle Medicine. Haar expertise strekt zich uit tot de complexe aspecten van het vrouwelijk lichaam en gerelateerde gezondheidskwesties, zoals de menstruele cyclus, zwangerschap en de (peri-)menopauze. Verder houdt ze zich graag bezig met stressmanagement en het creeëren van bewustzijn rondom zin-volle keuzes!

Vloeiend in het Nederlands, Duits en Engels. Rianne staat klaar om je te begeleiden op een transformerende reis naar een gezonder, levendiger leven.

expert-rianne-toenhake-openup
"Ontwikkeling' vind ik het mooiste, meest basale en meest sprankelende woord voor wat leven is."