Nadia Mennes

Leefstijl
Flag of ENFlag of NL

Nadia is arts en werkt als lifestyle-expert bij OpenUp. Ze behaalde haar artsexamen aan de Universiteit Utrecht. Na 10 jaar als jeugdarts gewerkt te hebben, heeft ze zich gespecialiseerd in Mind-body geneeskunde en Leefstijlgeneeskunde. Ook is ze opgeleid tot kracht-en zijnsgericht coach.

Voor Nadia heeft welzijn alles te maken met het (her)vinden en behouden van vitaliteit, energie en verbinding. Ondanks alle uitdagingen die het leven biedt. Maar hoe doe je dat? Graag kijkt ze in haar sessie met jou naar alle facetten van je leven(sstijl) die je hierbij kunnen ondersteunen. Geen oppervlakkige adviezen, maar samen naar de kern, om klachten te verminderen en gezondheid te bevorderen. Daarbij staat centraal dat jij weer kunt ervaren wie je bent, wat je nodig hebt en dit kan omzetten naar je dagelijks leven.

Om zelf in balans te blijven gunt ze zichzelf regelmatig momenten om op te laden, om energie en inspiratie op te doen. Daarvoor brengt ze graag tijd door in de natuur, schrijf ze gedichten en doet ze mindfulness- en visualisatie-oefeningen.

Nadia spreekt Nederlands en Engels.

"We zorgen voor de beste versie van onszelf in de toekomst door goed voor onszelf te zorgen in het nu”