Iris Otto

Flag of ENFlag of NL

Iris werkt als lifestyle-expert bij OpenUp. Een gezonde levensstijl is voor haar de weg naar vitaliteit en productiviteit. Ze gelooft erin dat gezonde gewoonten moeten worden afgestemd op je specifieke situatie en doelen, en dat dat er geen standaardaanpak voor gezondheid bestaat. Iris gelooft dat als je eenmaal begrijpt hoe je lichaam functioneert en wat je nodig hebt, je een leven lang beter voor jezelf kunt zorgen.

Iris is erg actief; zowel fysiek als op professioneel vlak. Ze houdt van sporten en tijd buiten doorbrengen, het liefst in de natuur. Ze is gecertificeerd yoga-instructeur en beoefent elke ochtend yoga om zich voor te bereiden op de dag. Ze houdt van mind-body oefeningen, waarbij yoga Nidra haar favoriete ontspanningsroutine is.

Iris is afgestudeerd als arts aan de Universiteit Utrecht. Na het behalen van haar PhD op het gebied van tissue engineering, specialiseerde Iris zich in Lifestyle and Integrative Medicine. In de loop der jaren heeft ze al veel mensen geholpen om duurzame welzijnsdoelen te bereiken.

Iris spreekt Engels en Nederlands.

"If you don't make time for your health, you will be forced to make time for your illness. Take charge of your wellbeing. Every action counts!"