Clementine Mol

Flag of ENFlag of NL

Clementine werkt als lifestyle-expert bij OpenUp.

In balans zijn, je vitaal voelen en een gezonde leefstijl hebben, ondanks dat we te maken hebben met verleidingen, tegenslagen en uitdagingen in ons leven. Dat is waar Clementine je graag bij wilt helpen.  Met een brede blik en aandacht voor jou als mens en jouw specifieke situatie.

Jij staat aan het roer, ik aan je zijde. Samen kijken we naar jouw wensen, uitdagingen of vragen en stellen we doelen. Stapsgewijs proberen we tot de kern te komen zodat jij weer meer grip op je gezondheid ervaart en je (weer) in balans bent en blijft.

Om zelf in balans te blijven (met 2 jonge kinderen en een leuke baan) zit ze regelmatig op de racefiets en wandelt ze graag in de natuur. Om rust te vinden en terug te komen in het hier en nu, doet ze yoga en mindfulness. Ze geniet van samen zijn met haar gezin, vrienden en familie.

Clementine behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast studeerde ze bouwkunde aan de Technische Universiteit in Delft. Hier ontstond haar interesse in de invloed van onze omgeving, onze context op gezondheid en welzijn.

Na ervaring in de acute ouderengeneeskunde, de huisartsenpraktijk en als arts-onderzoeker, specialiseerde ze zich in leefstijlgeneeskunde.

Clementine spreekt Nederlands en Engels.

"Being in balance, feeling vital, and maintaining a healthy lifestyle, despite facing temptations, setbacks, and challenges in our lives. That's what Clementine loves to help you with."