Je authentieke zelf zijn

Hoe ga je volledig staan voor wie je bent en word je jouw authentieke zelf? In deze masterclass leren onze psychologen hoe je dicht bij jezelf blijft en jouw eigen pad bewandelt.

person looks in the mirror

Wat je gaat leren

  • Wat authenticiteit inhoudt en waarom het belangrijk is;
  • Hoe het komt dat we onze authenticiteit (soms) kwijtraken;
  • Hoe je authenticiteit ontwikkelt en op jezelf vertrouwt;
  • Wat je kunt doen om dicht bij jezelf te blijven.

Voor wie, wanneer en waar?

Datum: woensdag 4 mei
Tijd: 15:00 – 15:45
Waar: via YouTube

De masterclass (Nederlands gesproken) is voor iedereen die wil weten hoe je dicht bij jezelf blijft, hoe je jouw authenticiteit verder ontwikkelt en waarom dat zo belangrijk is.

Durf jouw eigen koers te varen. Leer hoe.
Reserveer je plek

Authentieke mensen vertrouwen op hun eigen keuzes en volgen hun eigen pad.

Authentieke mensen laten zich niet beïnvloeden door andere mensen, volgen hun eigen pad en weten wat ze willen én niet willen.

Authentiek zijn helpt je om dicht bij jezelf te staan en te vertrouwen op je eigen keuzes. Saillant detail: onderzoek toont aan dat authenticiteit je gelukkiger en tevredener maakt.

In deze masterclass (Nederlands gesproken) leren psychologen Emma White en Jasmijn Eerenberg wat authenticiteit precies inhoudt, waarom het belangrijk voor je is om je eigen koers te kunnen en durven varen en hoe je dat precies doet.

Ze nemen je mee in de psychologie van authenticiteit en bieden je handvatten die je kunt gebruiken om dicht bij jezelf te blijven. Na de masterclass is er een live Q&A waarin je je vragen aan de psychologen kunt stellen.

Reserveer nu jouw plek. 👇

Volg net als +5.600 anderen onze masterclasses.