Jezelf loskoppelen van werk

Jezelf loskoppelen van werk en genieten van je vrije tijd is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. In deze masterclass leer je hoe je afstand neemt van werk, grenzen stelt, rust pakt en écht oplaadt.

masterclass

Je leert hoe je...

  • Jouw relatie met vrije tijd en werk verandert;
  • Grenzen zet tussen werk en privé;
  • Voldoende pauzes neemt (en waarom je dat wilt doen);
  • Echt kunt genieten van je vrije tijd.

Voor wie, wanneer en waar?

Wanneer: Woensdag 31 augustus, 16:00 – 16:45
Waar: Online
Taal: Nederlands
Wie: Iedereen die wilt leren om beter grenzen te zetten, wilt weten hoe je je geest nu écht loskoppelt van werk, je mindset verandert en meer kunt genieten van je vrije tijd.

🧠 "It's bad for you brain not to unplug" - John Green
Reserveer je plek

Disconnect to reconnect

In de snelle en dynamische wereld waarin we leven wordt verwacht dat we altijd aan staan. Onze grenzen tussen werk en privé worden steeds waziger, wat het lastig maakt om werk los te laten en te ontspannen.

Vaak wordt onze pauze onderbroken door een telefoontje, schieten we van mailtje naar mailtje en is het lastig om niet aan werk te denken als we thuis zijn. Hoe beïnvloedt dit ons mentaal welzijn? En hoe kunnen we onze gedachten loskoppelen van onze verantwoordelijkheden op werk?

In deze masterclass vertellen psychologen Jochem Bukman en Jasmijn Eerenberg hoe je je mindset verandert, schuldgevoelens loslaat en gezonde grenzen zet voor je persoonlijke en professionele leven.

Reserveer je plek voor de masterclass. 👇

Volg net als +5.600 anderen onze masterclasses.