Veelgestelde vragen

Hieronder staan antwoorden op veel van je vragen.
Liever direct aan ons je vraag stellen? Neem dan contact met ons op.

Wat is het verschil tussen OpenUp en een reguliere psychologische behandeling?

OpenUp maakt psychologische hulp toegankelijk voor iedereen, zodat iedereen zijn of haar mentale gezondheid kan ontwikkelen of behouden. 

 

Of je nu met iets kleins zit, of iets groots. In je werk of in je privéleven. Anders dan reguliere psychologische zorg, richten we ons niet op diagnoses en behandelingen. Je hebt daarom ook geen verwijsbrief nodig van je huisarts. OpenUp richt zich op preventie en een duurzame (gedrags)verandering. Allemaal als doel om jouw mentale gezondheid te verbeteren.

 

OpenUp is geen vervanging voor reguliere psychologische zorg. Wanneer de aard en de ernst van je klachten voldoende zijn voor het stellen van een diagnose, zullen we je doorverwijzen naar de reguliere zorg. Ook als je hulpvraag niet bij OpenUp past, denken we graag mee over alternatieven. Daarover krijg je altijd eerlijk advies.

Hoe kan mijn sollicitatie eruit springen?

OpenUp van tevoren leren kennen helpt altijd! Check onze social media, verdiep je in onze missie. Wanneer je solliciteert, maak het persoonlijk en vertel ons over jouw grootste passies en successen. Laat ons weten waarom je bij OpenUp wil werken. Wij kijken ernaar uit je te leren kennen! 💚

Wanneer weet ik de uitslag van mijn proces?

We proberen jouw proces binnen 1 maand af te ronden. Er zijn verschillende factoren van invloed op de duur van jouw proces zoals onze beschikbaarheid en de hoeveelheid sollicitanten. Voel je altijd vrij jouw vragen of zorgen met ons te delen.

Remote werken?

Bij OpenUp hanteren wij een hybride model. Wat betekent dat je deels vanuit huis en deels vanuit kantoor kan werken. Dit is afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en de voorkeuren van jouw team.

Wat zal ik aandoen?

Dress code? 💃 Draag vooral waar jij je goed in voelt! Wij willen dat jij jezelf bent. Of dit nou tijdens je eerste gesprek is of tijdens jouw bedrijfsjubileum!

Wie zal ik ontmoeten gedurende de gesprekken?

Je zal verschillende OpenUp teamleden van verschillende afdelingen ontmoeten. Denk hierbij aan onze recruiters, potentiële teamleden en jouw potentiële manager.

Waar vinden de gesprekken plaats?

We verwelkomen mensen van over de hele wereld, daarom kunnen we het gehele proces ook online doen. Maar wanneer je in Nederland of Duitsland woont nodigen wij je graag uit op ons kantoor in Amsterdam of Berlijn om je in levende lijve te ontmoeten.

Uit hoe veel rondes bestaat het sollicitatieproces?

De meeste processen bestaan uit 4 rondes. We starten altijd met een introductie om jou beter te leren kennen. Afhankelijk van de rol zullen er verschillende online/offline gesprekken en/of een case study plaatsvinden.

Hoe lang duurt het sollicitatieproces?

Het hele proces kan tussen de 1 en 4 weken duren. Wij hebben natuurlijk ook de voorkeur voor een snel proces maar we gunnen ook iedereen de tijd om elkaar te leren kennen.

Wie kan ik contacten voor meer informatie?

Graag brengen wij je in contact met onze recruiter Lola Vermunt. Zij kan je alles vertellen over de droombaan die je zojuist bent tegengekomen.

Lola telefonisch bereikbaar op 06 – 4297 9957 of per email op lola@openup.com