Toekomstige releases

Ontdek wat er op de planning staat

De wereld van mentaal welzijn staat niet stijl. Daarom zijn we bij OpenUp constant bezig om ons platform te verbeteren en innoveren.

Bekijk hier welke product updates we op de planning hebben staan.

Geplande releases

We doen altijd ons best om de geplande updates op te leveren, maar door onverwachte omstandigheden kan dit overzicht met geplande releases op elk moment veranderen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

HR-rapportage: meer gedetailleerde data & thema’s

Krijg binnenkort meer inzicht in de specifieke onderwerpen waarvoor werknemers begeleiding zoeken. Naast onze 8 hoofdthema’s, vind je meer gedetailleerde ’topics’.

 

In Q2 werken we ook hard aan het verbeteren van data over activatie en het gebruik van Self-guided care (cursussen & artikelen) in jouw organisatie.

Uitbreiding van de Resource Hub

We breiden de Resource Hub voor HR uit met meer stappenplannen en campagnes om je te helpen het succes van OpenUp binnen je organisatie te vergroten.

Nieuwe profielen van experts, met filter

We maken het makkelijk om de juiste psycholoog en lifestyle-expert te vinden. Op onze teampagina komt een optie om experts te filteren op basis van hun kennis van een specifiek thema: van stress, zelfvertrouwen en relaties tot lifestyle.

 

Ook wordt de look & feel van de profielen vernieuwd.

Websitepagina voor managers

We publiceren een aparte pagina waarop leidinggevenden alle content vinden om het welzijn van hun team te ondersteunen. Op één plek.

Cursussen beschikbaar vanuit Mijn OpenUp

Je kunt onze online cursussen binnenkort direct vanuit je OpenUp-account verkennen en volgen. Zo brengen we gebruikers weer een stap dichterbij het verbeteren van hun mentale welzijn vanuit één overzichtelijke plek – voor een gepersonaliseerde, gebruiksvriendelijke ervaring.

Bekijk de nieuwste releases
Naar product updates