Saskia van Nieuwkerk

Zelfvertrouwen Zingeving Relaties Mindfulness

Saskia is GZ-psycholoog bij OpenUp. In de gesprekken onderzoeken jullie samen wat jou op dit moment bezig houdt en hoe jouw situatie en jouw persoonlijke eigenschappen daaraan bijdragen.

Saskia heeft een open en nieuwsgierige houding en een kalme, rustige uitstraling, waardoor je je snel op je gemak voelt en merkt dat er naar je geluisterd wordt. Ze helpt je tot de kern te komen, zodat er meer inzicht ontstaat en je weet welke stappen in de goede richting je zelf kan gaan zetten.

Saskia behaalde haar master klinische Neuropsychologie in 2010 aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Sindsdien heeft zij ervaring opgedaan met diverse behandelmethoden. Zij werkt het liefst met schematherapie, CGT en mindfulness.

Om zelf voor haar mentale gezondheid te zorgen is Saskia veel in de natuur te vinden, vooral nu ze sinds januari 2021 in Zuid Afrika woont. Daarnaast doet ze regelmatig aan yoga en mediteert ze dagelijks.

Saskia spreekt Nederlands en Engels.

saskia-van-nieuwkerk-psychologist-openup
"Rust vinden in jezelf is een belangrijke zoektocht in ons leven en met name in de drukke hedendaagse tijd. Ik ben blij dat ik je daar bij OpenUp bij kan ondersteunen."