Myrthe Weijschedé

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Zingeving Relaties Leefstijl

Myrthe is psycholoog bij OpenUp. Samen met jou onderzoekt ze wat er speelt en hoe er naast klachten ook kansen en mogelijkheden zijn. Daarin staan vertrouwen en eigen regie centraal.

Myrthe staat voor je klaar wanneer je behoefte hebt aan een luisterend oor, maar helpt je ook verder met vragen over stress, onzekerheid en waarde- of krachtgericht leven en werken. Ook als je even niet weet wat je wilt kun je bij haar terecht. Ze nodigt je uit om te kijken welke eerste stap je vandaag al kunt zetten.

Myrthe luistert, vraagt door en confronteert waar nodig. Met oprechte nieuwsgierigheid biedt ze inzicht, overzicht en structuur en helpt ze je om te gaan met belemmerende gedachten of gevoelens in je leven.

Wat haar blijft intrigeren is dat wat mensen drijft. Wat is de bron of motivatie achter bepaald gedrag? En hoe helpend is dat? Een drijfveer kan op de korte termijn heel comfortabel voelen, maar tegelijkertijd niet bijdragen aan je lange termijn koers.

Myrthe start haar dag met een kop koffie en een korte mindfulness-oefening. Het helpt haar om kalm te blijven gedurende de dag en de dag bewust te beginnen.

Myrthe behaalde haar master in Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Ze heeft daarnaast ervaring als teamleider, als lid van het management team en als consultant in het Learning en Development werkveld. Ze spreekt zowel Nederlands als Engels.

"Ik stel graag de vraag: 'doe je nog de juiste dingen?' Op die manier prikkel ik anderen maar ook mezelf om een meer effectieve strategie toe te passen."