Lotte Bronsveld

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Zingeving Relaties

Lotte werkt als psycholoog bij OpenUp. Ze heeft een holistische kijk op herstel. Ze vindt zowel jouw mentale, emotionele als fysieke gezondheid van belang. Ze probeert samen te kijken naar jouw hulpvraag en hoe je daar met eigen veerkracht en autonomie naar toe kunt bewegen. Waarin we over het algemeen geneigd zijn veel in ons hoofd te blijven en door te kunnen analyseren, zal ze proberen je weer in contact te brengen met wat je voelt en vanuit daar keuzes te kunnen maken. Balans tussen draagkracht en draaglast, in- en ontspanning en hoofd en hart staan bij haar centraal.

Lotte behaalde twee masters aan de Universiteit van Amsterdam. Ze studeerde af in de klinische psychologie en training & development. Naast haar werk als psycholoog geeft ze ook les op universiteiten en HBO. Ze heeft ervaring in de verslavingszorg en de seksuologie. Ze beheerst de talen Nederlands, Engels en Spaans.

Psycholoog
"Ik vind het belangrijk dat er ruimte en veiligheid is voor jou om je open te durven stellen, zodat we samen tot de kern kunnen komen."