Lotte Bronsveld

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Zingeving Relaties

Lotte is psycholoog bij OpenUp. Ze heeft een holistische kijk op herstel. Ze vindt zowel jouw mentale, emotionele als fysieke gezondheid van belang. Ze probeert samen te kijken naar jouw hulpvraag en hoe je daar met eigen veerkracht en autonomie naar toe kunt bewegen.

Waar we over het algemeen geneigd zijn veel in ons hoofd te blijven en door te analyseren, probeert ze je weer in contact te brengen met wat je voelt om vanuit daar keuzes te maken. Balans tussen draagkracht en draaglast, in- en ontspanning en hoofd en hart staan bij haar centraal.

Je lichaam herkent vaak het beste de eerste signalen van hoe het met je gaat. Een hulpmiddel om meer verbinding te maken met je lijf en beter te leren luisteren naar wat jouw behoeften zijn en wat je nodig hebt, is de Mood Meter. Zelf gebruikt ze dit om in te checken bij zichzelf, meer in het lichaam te landen in plaats van in het hoofd te blijven en bewust te luisteren naar wat ze nodig heeft.

Lotte behaalde twee masters aan de Universiteit van Amsterdam. Ze studeerde af in de klinische psychologie en training & development. Naast haar werk als psycholoog geeft ze ook les op universiteiten en HBO. Ze heeft ervaring in de verslavingszorg en de seksuologie. Lotte spreek zowel Nederlands, Engels als Spaans.

lotte-bronsveld-psychologist-openup
"Ik vind het belangrijk dat er ruimte en veiligheid is voor jou om je open te durven stellen, zodat we samen tot de kern kunnen komen."