Joseph Alazzi

Stress en piekeren Leefstijl Mindfulness

Joseph is psycholoog bij Openup. Joseph helpt je om je uitdagingen te delen in een veilige, niet-oordelende ruimte. Hij biedt de ondersteuning en tools die je nodig hebt om je door de dagelijkse uitdagingen en situaties van het leven te navigeren.

Joseph gelooft dat mindfulness en zelfcompassie krachtige instrumenten zijn die we tot onze beschikking hebben om een ​​heldere geest en een beter gevoel van zelfbewustzijn te krijgen.

Met die helderheid van denken helpt Joseph je jouw behoeften onder woorden te brengen en de meest geschikte oplossingen te vinden, zonder afbreuk te doen aan jouw waarden en overtuigingen.

Om voor zijn eigen mentale gezondheid te zorgen, beoefent Joseph regelmatig mindfulness. Wanneer meditatie niet mogelijk is, luistert hij graag naar muziek, wandelt hij in de stad of leest hij klassieke romans. Ook zoekt hij graag support bij zijn naasten en beoefent hij dankbaarheid. In zijn ogen één van de meest effectieve manieren om je goed te voelen.

Joseph behaalde zijn Master in Klinische Psychologie aan de Universiteit van Rouen, Frankrijk. Hij trainde in Mindfulness-Based interventies en schreef zijn masterscriptie over de effecten van Mindfulness-Based Stress Reduction-programma’s.

Na zijn studie werkte hij twee jaar als psycholoog in een hartrevalidatiecentrum in Frankrijk. Omdat hij Libanees-Frans is en momenteel in Nederland woont, kan Joseph je geweldige inzichten geven over het transculturele leven en interculturele uitdagingen. Joseph spreekt Arabisch, Frans en Engels.

joseph-alazzi-psychologist-openup
"Een veilige ruimte is alles wat je nodig hebt om je emoties te uiten, te reflecteren en oplossingen te vinden."