Charly du Bois

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Zingeving Mindfulness
Flag of ENFlag of NL

Charly is psycholoog bij OpenUp. Tijdens de gesprekken vindt ze het belangrijk dat je de ruimte voelt om elk gevoel en elke gedachte te kunnen delen. Charly werkt oplossingsgericht en helpt je helderheid te scheppen zodat je een eerst volgende stap kan zetten in de richting van je waarden.

Wanneer nodig onderzoeken jullie samen welke patronen in denken, handelen en voelen je in de weg zitten om zo een oplossing te vinden voor je vraag. Een kleine stap kan al een grote verandering teweeg brengen. Charly werkt hoofdzakelijk met Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en Mindfulness.

Om mentaal en fysiek gezond te blijven, mediteert en sport ze regelmatig. Daarnaast vindt ze het belangrijk om te blijven leren en groeien en houdt ze ervan om dingen te maken met haar handen. Het brengt haar in het hier en nu en heeft een ontspannend effect.

Charly behaalde haar Master Gezondheidszorg Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Ze heeft zes jaar ervaring als psycholoog in de GZ, waarvan 1 jaar online toen zij in Los Angeles woonde. Ze werkt met uiteenlopende problematiek van angst- en stemmingsproblemen tot trauma en burn-out. Charlie spreekt zowel Nederlands en Engels.

Charly du Bois
"Hoe kan jij helderheid creëren en vandaag een eerstvolgende stap zetten in de richting van je waarden? Ik begeleid je hier graag bij."