Alexandra Besel

Zelfvertrouwen Werkprestaties Zingeving Relaties Leefstijl

Alexandra is psycholoog bij OpenUp. Samen met jou onderzoekt zij hoe je een lichter leven kunt realiseren. Een leven waarbij privé en werk in het teken staan van plezier en (keuze)vrijheid. Dit betekent voor jou onder andere ja zeggen tegen jezelf, jouw drive, jouw passie, maar ook het aangeven van grenzen. Authentieke keuzes maken en oké zijn met de consequenties.

Alexandra wordt omschreven als luisterend oor, omdenker, verwonderaar, down-to-earth spiritueel en pragmatisch denker. Concreet, humoristisch, soms confronterend, maar een zachte kracht. Niets hoeft maar alles mag er zijn.

Self-care betekent voor haar fietsen, wandelen, natuur, lachen, reizen, een fijne ontmoeting, lekker eten, een goed glas wijn, film, zingen en koken. Ze probeert het roeien in een C1 onder de knie te krijgen en zoekt fysieke balans met behulp van qigong.

Alexandra heeft een aantal jaar met haar gezin in Frankrijk gewoond en met veel plezier gewerkt als trainer en coach in diverse Europese landen, Afrika, Rusland en het Midden-Oosten.

Haar masteropleiding in arbeids- en organisatiepsychologie heeft zij behaald aan de Universiteit Leiden. Daarnaast heeft zij opleidingen gedaan in RET en EFT. Naast haar werk voor OpenUp werkt Alexandra als trainer, docent en career counselor. Alexandra spreekt Engels en Nederlands.

"Live, laugh, and light up."