Product updates OpenUp

Ontdek wat er nieuw is

Bekijk hier de belangrijkste updates en nieuwe functies op ons platform.

Release-highlights 2023

Het afgelopen jaar hebben we bij OpenUp veel gedaan om ons product en onze diensten te verbeteren. We streven ernaar om jouw medewerkers altijd de beste ondersteuning op het gebied van mentaal welzijn te bieden. Daarom hebben we een aantal belangrijke upgrades uitgevoerd in het OpenUp-platform:

Self-Guided Care

Uitgebreide bibliotheek voor self-guided care – met artikelen die door psychologen gecontroleerd zijn, on-demand masterclasses met externe deskundigen en interactieve online cursussen

Spaces to OpenUp

Meer live sessies voor werknemers, teamleiders, managers en HR-professionals via Spaces to OpenUp. Elk kwartaal geven we 108 interactieve groepssessies, 147 mindfulness-sessies en 12 masterclasses.

1-op-1 sessies

1-op-1 sessies met psychologen zijn nu beschikbaar in meer dan 25 talen, zodat ons platform toegankelijker wordt voor een divers personeelsbestand, inclusief teams op locatie en remote teams.

Een wereld van verschil: open up in de taal die het meest natuurlijk aanvoelt

Release-overzicht 2023

Meer bronnen voor HR-professionals:

  • HR Resource Hub met links naar onze nieuwste releases, templates voor activatie en content om je te ondersteunen bij jouw welzijnsstrategie. Je vindt de Resource Hub hier
  • Het HR-platform is nu de plek waar je de maandelijkse HR-rapportage terugvindt. Het heeft een nieuw design met handige knoppen om eenvoudig inzicht te krijgen in de welzijnsdata van jouw organisatie.

In de toekomst komen er extra functies bij. Toegang tot het HR-platform vind je hier

Verbeterde website: intuïtief menu en een chat-functie op openup.nl

  • Ons nieuwe websitemenu maakt het voor werknemers makkelijker om de service te vinden die ze nodig hebben. Via ‘Hoe het werkt’ kunnen ze nu klikken op een aparte pagina per product.
  • Chat met OpenUp-hosts. Hosts zijn junior psychologen die werknemers de weg wijzen op ons platform. Ze zijn beschikbaar via de chat op openup.nl. Om vragen te beantwoorden over onze diensten, advies te geven over de beste vervolgstap en om werknemers te helpen vinden waar ze naar op zoek zijn.

Soepele registratie voor OpenUp-gebruikers en extra beveiliging van Mijn OpenUp:

  • Simpele, duidelijke stappen voor het aanmaken van een OpenUp-account, om de adoptie te verbeteren 
  • Een intuïtieve tweestapsverificatie (two-factor authentication) om ervoor te zorgen dat gebruikersdata in Mijn OpenUp-accounts extra beveiligd zijn

Online cursussen: nieuw contentformat om mentaal welzijn te verbeteren

  • Er zijn nieuwe online cursussen beschikbaar voor managers en medewerkers. Geïntegreerd op onze website via een learning management system voor een gebruiksvriendelijke en verbeterde leerervaring.

Ontdek onze cursussen hier

Extra functionaliteit in Mijn OpenUp: integratie van interactieve Spaces

  • Beheer onder meer groepssessies en masterclasses van Spaces to OpenUp nu vanuit de Mijn OpenUp-omgeving. En start van daaruit ook direct een sessie.
  • Nieuwe handige reminders na afloop van een groepssessie om werknemers te stimuleren om aan hun mentale welzijn te blijven werken.

Ook nieuw: aantekeningen van 1:1 sessies nu beschikbaar in Mijn OpenUp

Aantekeningen van sessies met een psycholoog zijn nu eenvoudig te vinden in het Mijn OpenUp-account. Ze bevatten een samenvatting wat er tijdens een 1-op-1 sessie is besproken, zodat gebruikers makkelijk kunnen evalueren, reflecteren en actie kunnen ondernemen.

Jaarlijkse release-update van 2023
Download hier (PDF)
Benieuwd wat eraan zit te komen?
Bekijk geplande releases