Product updates OpenUp

Ontdek wat er nieuw is

De wereld van mentaal welzijn staat niet stil. Daarom zijn we bij OpenUp constant bezig om ons platform te verbeteren en innoveren.

Bekijk hier de belangrijkste updates en nieuwe functies op ons platform.

Product release updates - Q1 2024

Meer data-inzichten voor HR-professionals

We hebben een dataset toegevoegd aan het HR-dashboard voor maandelijks gebruik. Als HR-professional houd je nu bij hoeveel werknemers OpenUp elke maand gebruiken, inclusief aantal aanmeldingen voor Spaces-sessies, afgeronde 1:1 sessies en check-ins.

OpenUp-app beschikbaar voor Android & iOS

De OpenUp-app is nu openbaar beschikbaar in de iOS App Store en Google Play Store – in het Engels. In deze eerste versie kun je direct in de app een 1:1 sessie boeken en starten, artikelen lezen en chatten met onze experts in online chatrooms. Nederlands en Duits zijn eind mei beschikbaar.

Artikelen in Mijn OpenUp

Je kunt nu artikelen doorzoeken én lezen in je OpenUp-account.

Sessies toevoegen aan je agenda

Je kunt geboekte 1:1 en Spaces-sessies nu met één klik toevoegen aan je Google, Microsoft en Apple agenda.

Nieuwe provider voor 1:1 sessies

We hebben onze 1:1 provider geüpgraded naar Microsoft Azure Communication Services, zodat 1:1 sessies soepeler en stabieler verlopen.

Nieuwe filters en zoekfunctie in self-guided care bibliotheek

Je vindt nu eenvoudiger cursussen en artikelen op onze website dankzij een nieuwe zoekfunctie. Ook hebben we een filter toegevoegd voor content speciaal voor managers, en geven we artikelen, cursussen en video’s overzichtelijker weer.

Benieuwd naar wat er nog meer komen gaat?
Bekijk geplande releases