Verzuim en mentaal welzijn

verzuim

Vertrouwd door 350+ bedrijven in Europa

talk

Waar leer je over?

  • Wat zijn de oorzaken van psychische klachten op werk;
  • Welke (financiële) gevolgen heeft dit voor een organisatie;
  • Wat kan je doen om ziekteverzuim als gevolg van psychische klachten te voorkomen.
Om ziekteverzuim te voorkomen heb je meer nodig dan alleen een gezonde bedrijfscultuur

De mentale gezondheid van Nederlanders is nog nooit zo slecht geweest. Eén op de zes geeft aan niet lekker in zijn of haar vel te zitten. Deze uitkomst zal weinig mensen verbazen. Hebben we niet allemaal een uitdagende tijd? Een onwelkome gast slingert ons van de ene in de andere lockdown, we maken ons zorgen om onze opwarmende planeet en we beginnen de onophoudelijke inflatie in onze portemonnee te voelen. 

Ook op werk hebben veel mensen te maken met mentale uitdagingen. In 2020 was het ziekteverzuim gemiddeld 4.3%. Dit verzuim heeft negatieve gevolgen, zowel voor de medewerkers als voor de organisatie. Dit e-book vertelt je alles over wat jij moet weten over verzuim en wat je kan doen om ziekteverzuim als gevolg van mentale klachten te voorkomen. 

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik de gevraagde informatie invullen?

We houden je persoonlijke gegevens altijd veilig.We vragen je deze informatie achter te laten zodat we (a) kunnen zorgen dat je een zo'n goed mogelijke ervaring hebt met onze informatie; (b) we je via mail meer informatie kunnen toesturen waarvan wij geloven dat het van toegevoegde waarde is; (c) je op de hoogte kunnen houden van gratis (online) evenementen. Je kan hier alles lezen over onze privacy policy.

Is het echt gratis?

Zeker!

We delen graag gratis informatie en helpen waar mogelijk vrijblijvend om je te helpen bij alledaagse mentale uitdagingen, zowel thuis als op de werkvloer. Meer vragen? Je kunt altijd vrijblijvend 1-op-1 in gesprek met één van onze psychologen voor praktische tips en handvatten die je morgen nog kunt inzetten.