31 Days To Better Mental Health

Deze 31-daagse Mental Well-Being Challenge helpt je beter voor je mentale gezondheid te zorgen, want ‘practice is key’. 

better-mental-health-31-days

Vertrouwd door 200+ bedrijven in Europa

talk

Dit ga je leren

  • Hoe jij goed voor je mentale gezondheid kunt zorgen;
  • Leer welke acties bij jou passen (en welke niet);
  • Concrete stappen om lekkerder in je vel te zitten;
  • Hoe je wekelijks kunt reflecteren op je eigen mentale gezondheid.

Hoe werkt het en wat ga je doen?

Het is simpel. Volg de challenge op jouw tempo en in jouw eigen tijd. Elke dag komt met een activiteit. Plan ± 30 minuten voor jezelf om de oefening te doen. Ook reflecteer je elke week op de acties en sta je stil bij hoe je je voelt.

Werk samen met ons aan je mentale gezondheid
Download

Begin 2022 mentaal gezond

Onze erkende psychologen werken vanuit de filosofie dat dagelijks oefenen de sleutel is tot een duurzame verandering. Eigenlijk net zoals we elke dag tandenpoetsen, ontbijten en regelmatig de tijd nemen om te sporten, is het ook voor je geest belangrijk om dagelijks te worden verzorgd.

Om die reden hebben onze psychologen Pia Linden en Madelief Falkmann een 31-daagse Mental Well-Being Challenge ontwikkeld waarmee we je helpen beter voor je mentale gezondheid te zorgen.

Deze challenge is er om jou kennis te laten maken met de dingen die jij kunt doen aan je mentale gezondheid, om vervolgens te ontdekken welke acties bij jou passen (en welke niet).

Download de guide en werk met 1.300+ anderen aan jouw mentale gezondheid.

Veel gestelde vragen

Een vrijblijvend gesprek van 30 minuten, helpt dat?

Een eerste gesprek bij OpenUp is altijd gratis, tenzij je werkgever bij ons is aangesloten, dan is het altijd gratis. De gesprekstechnieken die de erkende psychologen gebruiken hebben bewezen effect in 30 minuten. 96% van onze gebruikers geeft aan erg geholpen te zijn in deze tijd, en 99% geeft aan het aan te raden aan anderen.

Waarom moet ik de gevraagde informatie invullen?

We houden je persoonlijke gegevens altijd veilig.

We vragen je deze informatie achter te laten zodat we (a) kunnen zorgen dat je een zo’n goed mogelijke ervaring hebt met onze informatie; (b) we je via mail meer informatie kunnen toesturen waarvan wij geloven dat het van toegevoegde waarde is; (c) je op de hoogte kunnen houden van gratis (online) evenementen. Je kan hier alles lezen over onze privacy policy.

Is het echt gratis?

Zeker!

We delen graag gratis informatie en helpen waar mogelijk vrijblijvend om je te helpen bij alledaagse mentale uitdagingen, zowel thuis als op de werkvloer. Meer vragen? Je kunt altijd vrijblijvend 1-op-1 in gesprek met één van onze psychologen voor praktische tips en handvatten die je morgen nog kunt inzetten.