Dinsdag 20 februari | 16:00 - 17:00 | Online

HR Masterclass

Gen Z beter begrijpen en ondersteunen op de werkplek

 

Ontdek hoe je Gen Z effectief ondersteunt in hun werk. Om zo het mentale welzijn en de saamhorigheid van alle medewerkers te bevorderen.

De nieuwste inzichten en praktische tips

Tijdens de HR Masterclass krijg je meer inzicht in hoe je een werkomgeving creëert waarin Gen Z-medewerkers zich echt begrepen, gewaardeerd en gesteund voelen. Zodat je een gezondere en productievere werkplek kunt ontwikkelen.

Meld je aan voor onze gratis masterclass met Madelon Blokker (Manager Corporate Recruitment bij YoungCapital) op 20 februari 2024 om 16:00 uur.

Meld je gratis aan

Wat kun je verwachten?

Ontdek strategieën voor HR-professionals en teamleiders om een inclusieve werkomgeving te creëren. Een omgeving waarin Gen Z-medewerkers niet alleen worden erkend, maar ook worden gewaardeerd en gezien als een groep die onmisbaar is voor de ontwikkeling van hun teams.

Inzichten uit de praktijk en best practices

Praktische tools en technieken voor jouw organisatie

Interactieve discussies met onze expert

Over onze spreker

Madelon Blokker, Manager Corporate Recruitment bij YoungCapital
Madelon Blokker werkt ruim 9 jaar voor YoungCapital en is verantwoordelijk voor Corporate Recruitment. Ze is begonnen aan de bureauzijde van recruitment, maar werd al snel gegrepen door de ambitie om één organisatie te helpen groeien door het beste talent aan te trekken. Als Manager Corporate Recruitment gaat ze die uitdaging samen met haar team dagelijks aan. Hierbij speelt employer branding een essentiële rol, waarvoor ze dagelijks in gesprek is met Gen Z. Zo weet ze als de beste wat deze generatie belangrijk vindt als het gaat om werk, purpose en werk-privébalans.
Een inclusieve werkomgeving

In 2025 zal Gen Z naar verwachting 27% van de beroepsbevolking uitmaken. Daarom is het belangrijk om de verwachtingen en drijfveren van Gen Z te begrijpen, zodat je hen zo goed mogelijk kunt ondersteunen in hun werk. Dat is niet alleen een uitdaging, maar ook een kans om een stimulerende werkcultuur te creëren.

Leer direct van een HR-expert, mis deze kans niet!
Meld je nu aan