TicketSwap

Ontdek de succesvolle ontwikkeling van TicketSwap, een toonaangevende ticket marktplaats, en hun inzet voor het welzijn van werknemers via hun samenwerking met OpenUp. In deze video case study blikt Lianne de Vries, People Lead bij TicketSwap, terug op de afgelopen drie jaar sinds de integratie van OpenUp in hun werkcultuur. Ontdek hoe deze samenwerking heeft geholpen om prioriteit te geven aan mentaal- en algeheel welzijn, door een ondersteunende omgeving te creëren waarin werknemers worden aangemoedigd om hun uitdagingen openlijk te bespreken.

 

Duik dieper in de effectiviteit van dit initiatief, waarbij werknemerstevredenheidsonderzoeken indrukwekkende resultaten laten zien. Medewerkers beoordelen de diensten van OpenUp gemiddeld met een 9,2 uit 10 als een cruciaal onderdeel van hun welzijnsprogramma, en geven TicketSwap een 8,7 uit 10 voor de zorg voor hun mentale welzijn.

 

Bekijk de volledige video om te zien hoe TicketSwap en OpenUp actief werken aan een toekomst waarin het welzijn van werknemers een hoeksteen van de bedrijfscultuur is.