Versterk je mentale welzijn op jouw manier

Met de online begeleiding van onze erkende psychologen en experts. We zijn er voor iets kleins of groots, privé of werkgerelateerd.

OpenUp op een manier die bij jou past

Of je nu op zoek bent naar 1-op-1 begeleiding, de connectie met anderen in groepssessies, of de flexibiliteit van oefeningen om in je eigen tempo te volgen: wij zijn er om je op weg te helpen.

Spaces

Live sessies voor meerdere mensen, waarvan er enkelen worden opgenomen en opgeslagen zodat je ze later terug kunt kijken.

Bekijk de kalender

1:1 sessies

Snelle toegang tot online videosessies & chats met een gecertificeerde psycholoog of lifestyle-expert, op een moment dat jou schikt.

Boek een sessie

Self-guided care

Online cursussen, artikelen en check-ins om in je eigen tempo aan je welzijn te werken.

Ontdek meer
hr-webinars voor mental welzijn

“Laagdrempelig, waardoor je makkelijk durft open te stellen. Oplossingsgericht, fijn dat er gerichte handvaten meegegeven worden waar je direct mee aan de slag kan.”

“Mijn psycholoog, Keri, was aardig en buitengewoon behulpzaam. Het platform werkt goed en de interactie voelt als een persoonlijk gesprek.”

“De psycholoog luisterde goed, ze gaf inzicht en praktische handvatten. Na het gesprek heb ik het idee dat mijn klachten meevallen/normaal zijn en dat ik er zelf mee aan de slag kan.”

“Makkelijke en toegankelijke manier op met iemand te praten. Het lucht op om met iemand buiten je werkkring te praten”

“Het is prettig om direct een luisterend oor te hebben als het even niet zo goed gaat. In een kort kennismakingsgesprek gelijk een fijn advies waar ik mee verder kan.”

“Ik sliep al tijden slecht en lag ’s nachts wakker te piekeren. Na mijn gesprek met de psycholoog heb ik anders geleerd te denken. Ik pieker nog wel, maar lig er niet meer wakker van.”

“Onwijs fijn dat ik zo snel terecht kon(binnen 10 minuten). Het was heel professioneel en ik heb er echt iets aan gehad. Wat is dit een goede manier!”

Professionele begeleiding

Onze erkende psychologen en lifestyle-experts werken vanuit de filosofie dat dagelijks oefenen de sleutel is tot een duurzame verandering. Zoals we elke dag eten, tandenpoetsen en slapen is het ook voor onze geest belangrijk om dagelijks verzorgd te worden.

De beste begeleiding voor jouw werknemers

Geef jouw werknemers laagdrempelig toegang tot erkende psychologen en lifestyle-experts, en voorkom verzuim voordat het te laat is.

man with newspaper